Prima pagină > de la Cristi > Punctajul şi şogorii

Punctajul şi şogorii

Tot am scris despre dudui şi obiceiurile lor. E păcat să nu explic şi cîte ceva din modul masculin de gândire, deşi mă simt prost, parcă dau din casă. La’ că-mi trece repede, că-s nesimţit.

În primul rînd, să explicăm cum punctează un mascul o femeie, pentru a o considera demnă de a se da la ea. Sistemul nu e atât de complex ca la femei, care iau în considerare cum arată ăla, câţi bani are, cât de bine ştie să dea din papagal şi uneori să ajungă să conteze chiar şi cât îl duce capul. Nu. La masculi se dau două note simple şi se face media. Prima notă e cea de aspect, de la 1 la 10. Nu are nici un rost să intrăm în detalii că e banal. A doua e o notă destul de intuitivă dar una pe care un mascul nu ar recunoaşte-o în vecii vecilor că există după ce a agăţat-o pe una. Ea reprezintă cam cît de uşor de futut pare tipa. Cu cît pare mai uşor de futut, cu atît e mai mare. De aceea o tipă care arată de 10 dar pare complet imposibil de futut va fi mereu mult mai puţin atractivă decît o bagaboantă care arată de 7.

Şi aici intervine şpilu. Că probabil majoritatea duduilor o să spună acuma „băi, îmi bag clitorisul, eu nu vreau să fiu curvă ca să se dea fraierii la mine!”. Ei bine, nu trebuie să fii uşor de futut. Trebuie doar să pari. Bine, dacă eşti mai urâtă decât uşa mea de la baie, de mai degrabă i-aş da ei clanţă, mai mult te faci de căcat dacă simulezi preacurvia. Dar în general o tipă fadă se poate scoate ca ţinta multor fraieri dacă ştie cum să pară accesibilă.

O altă problemă clasică a femeii e aia cu numărul de parteneri sexuali. De ce un tip poate să zică că a futat 30 înainte şi gagică-sa nu se oftică şi invers nu e valabil? Femeile au impresia că toată explicaţia e simplă. „Vai, crede că una care s-a futut cu 15 e curvă, de-aia strâmbă din nas la numărul ăsta!”.

Nu e chiar aşa. În primul rând există frustraţi pentru care orice număr peste 0 e mare. Genul de oameni care cred că o au mică şi că nu se pricep la sex. Masculii sunt foarte competitivi, şi nu ai cum să ajungi pe locul doi dacă alergi singur. La fel şi ăştia. În străfundul lor ştiu că sunt sub medie şi ar vrea ca o femeie să nu aibă termen de comparaţie, ca să nu îşi dea seama.

Iar la restul, noi ăştia normali, sunt două alte probleme. Prima e că oricărui om îi place să fie într-un club exclusivist. Io n-aş purta pălărie nici dacă plouă, că poartă toţi hipsterii. La fel nu prea aş purta nici o bască în care şi-a băgat tot satul capul.

Şi aici intervine un grad de rudenie tipic masculin. Şogorul. Nu în sensul de cumnat. Şogorul în sensul ironic. Adică tipul cu care eşti rudă de o pizdă. Care a pompat în acelaşi loc în care pompezi tu acuma. Contează mai mult calitatea lor decît cantitatea. Treaba aia cu clubul exclusivist de mai sus. Într-un fel un mascul se vede în aceeaşi oală cu ăia care au futat anterior la pizda la care fute el momentan. Şi dacă ăia sunt nişte căcaţi de oameni într-un fel te simţi şi tu ca un căcat.

Ce încerc io să zic e că nu contează aşa de mult cantitatea foştilor, ci calitatea. Io n-am nimic împotrivă să fut după Bruce Willis. Da’ după Tudor Chirilă n-aş fute. O pizdă futută de ăla rămîne etern nepracticabilă. E vorba de orgoliu.

via

Reclame
Categorii:de la Cristi Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: