Prima pagină > de la Cristi > Teatru modern

Teatru modern

Dom’le, io nu înteleg nimica pe aici. Toata lumea urla si se tavaleste pe scena fara sa exprime nimic clar. Poate sunt eu prost. Poate iti trebuie un IQ mai mare de 140 sa intelegi substratul fin al racnitului si tavalitului pe scena.

La mine la tara, se explica simplu. Cand il vedeai pe unu ca face asa, era clar. A fost la camp toata ziua, l-a batut soarele in cap si dup-aia de sete a baut din fantana aia neacoperita de la marginea satului si l-a lovit strechea.

Deci am zis. Ori eu sunt extrem de prost si nu inteleg arta si pe aici sunt niste oameni cu simtiri foarte inalte, care ma depasesc cu mult, ori realmente nu se intampla nimic. Da’ tare mi-e frica sa nu-si muste actorii limba.

Ma simt ca prostul satului din “hainele noi ale imparatului”. Imi vine sa urlu incontinuu : “nu exista haine invizibile pe care le vad doar oamenii destepti, imparatul este gol si voi toti va prefaceti ca vedeti hainele ca sa nu zica oamenii ca sunteti prosti!”

Dar pula mea. Parca io-s unu si ei is multi. Poate chiar exista haine invizibile pe care le vad doar oamenii destepti si io-s prost.

Categorii:de la Cristi Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu