Prima pagină > de la Cristi > Cazul cel mai nefericit

Cazul cel mai nefericit

Toată lumea ştie că nu cred în horoscoape, girafe şi boli venerice. Bine, cred că există acolo tipe care au boli venerice dar nu cred că aş avea şansa să dau de ele pentru că eu nu fut curve nespălate. Nu. Eu fut tipe care spun că s-au culcat cu 2-3 tipi toată viaţa lor şi asta doar după ce i-au ţinut de mână câteva luni. Că niciodată nu s-au culcat cu cineva aşa, din prima, cum au făcut acum, doar că au simţit o pasiune nestăvilită când m-au întâlnit şi o încredere absolută în mine.

Da, copii, eu fut curve mincinoase.

Totuşi, încercam să alerg o idee pe aici. A. Da. PREZERVATIVELE! Prezervativele sunt moartea pasiunii. Să te fuţi cu prezervativ e ca şi cum ai mînca cu un ciorap pe limbă, ca şi cum te-ai scobi în nas cu mănuşa şi ca şi cum ai juca fotbal cu un mănunci de chei în anus. Şi o dată ce ai încercat fără, o dată ce ai VĂZUT LUMINA, nu îţi vine să te întorci în ignoranţă, cu căciula pe pulă.

Deci nu mi-e frică de boli venerice. Decât de una. Una cruntă. Cruntă rău. Se manifestă după 9 luni, şi e mai cruntă la bărbaţi. Te suge direct din portofel şi nu te lasă până mori. Bineînţeles, există avortul. Dar uneori, anumite femei se decid să fie un sac de cururi care îţi strică viaţa şi să îl păstreze. E dreptul lor să îl păstreze, cică. Au voie să aleagă ele pentru tine să îţi golească portofelul să îţi scoată peri albi pentru următoarele decenii şi tu, ca mascul, n-ai ce căcat mânca. Nu poţi să le obligi să facă ceva.

Ăsta, prieteni, este cel mai nefericit caz. Şi ce te faci când se întâmplă? Ca de obicei, există soluţii.

Dezinsecţia
Te duci frumos la ea şi urli „Fii atentă, ai un ţînţar pe burtă! Stai că-l omor io!”. Apoi îi trânteşti un pumn în stomac, din fundu’ grădinii, cu toată vâna ta de mascul, destul de tare încât să-i stâlceşti morula, blastula sau în ce fază o fi boracul de acolo. Dacă ai biceps ar trebui să îi lipeşti buricul de şira spinării şi să-i faci uterul destul de incapabil să se mai reproducă vreodată. Dă-o dracu că merită.

Scara lui Iacob
Cum cobori pe nişte scări lungi, în spatele ei, (găseşti tu scări), vezi când ridică piciorul şi i-l seceri suav cu bombeul, plasându-l în spatele celuilalt picior, moment în care se va împiedica şi se va prăvăli excesiv de hazliu din capul scărilor până jos, dând cu organele interne de toate treptele. Dacă pare relativ întreagă o cari iar în capul scărilor şi repeţi figura. Nu uita să zici mereu „Ups! Scuze!” după ce faci faza, ca să nu se prindă că e intenţionat.

Unealta potrivită
Asta merge doar dacă ai pula mare. Da’ excesiv de mare. Vorbesc de făcăleţ. Un o pulă care să te incomodeze la mers. Una de să simţi că ai terminat de pişat şi tre să mai aştepţi vreo două minute să circule pe ţeavă. Bun. Şi acuma când o mârleşti pe tipă, nu o mai mârleşti tandru şi romantic ca pe vremuri. Dai cu ciudă şi cu sete. Dai de parcă pisezi usturoiul. Dai ca la răzătoare. Dacă dai destul de bine o să-l faci pastă pe bastardul ăla mic. Atenţie! Dacă dai doar parţial bine, s-ar putea doar să-i amesteci capul ăla moale şi să devină un bastard retardat.

Unealta nepotrivită
Aţi încercat vreodată să vă pescuiţi cheile dintr-un canal cu un cârlig? Bun. Aveţi pregătirea necesară. O sticlă de vin, 8 pastile de Xanax. Un umeraş de sârmă fiert, îndreptat şi îndoit la colţ. Se dă cu spirt şi se introduce pe unde s-a făcut greşeala (la ea). Se scoate tot ce se agaţă solid. Eventual şi ăla micu. Dacă nu vrea să iasă măcar îi strici casa.

Ziua în care mi-am recăpătat spinarea
Te scoli liniştit. Important e să nu te speli. Toată ziua. Stai, bei tequilla şi te uiţi la filme cu John Wayne. Dacă te întreabă ceva o loveşti cu ce ai la îndemână şi te întorci filme. Fumezi carpaţi fără filtru şi mănânci cârnaciori direct din borcan. Faci asta 24 de ore. A doua zi o trezeşti cu o gîrâitură şi răcneşti la ea: „Îmbracă-te fă. Mergem să faci avort. Şi ia-ţi şi nişte chiloţi şi rahaturi într-o sacoşă că dup-aia te duci la mă-ta!”

Reclame
Categorii:de la Cristi
 1. AMALIA
  August 6, 2010 la 3:46 pm

  ia gandeste-te daca te-ar fi avortat „mata” (asta ca sa vorbesc pe limbajul tau) ai mai fi „futut” tu „curve mincinoase”? BOULE!!! pentru vorbele pe care le-ai scris aici meriti sa faci laba toata viata ta NESIMTITULE!!! in postuul asta ai jignit toate femeile inclusiv pe „mata” de la care ar trebui sa-ti ceri scuze curva masculina ce esti

 2. coco
  August 19, 2010 la 1:41 pm

  Mare dreptate are persoana de mai sus…nu inteleg de ce existenta unor fiinte ca tine este permisa?!

 3. Aleee
  Octombrie 22, 2010 la 11:11 am

  :)) eu am luat’o k pe o gluma :p

 4. Careva
  Iulie 7, 2013 la 2:34 pm

  Ba, nu stiu voi, dar eu m-am distrat copios citind ‘povestea’ asta!

  Thx Cristi!

 5. Iulie 12, 2013 la 8:00 am

  cu placere

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: