Sictir

Există două tipuri de oameni care mă enervează. Mănânc căcat. Există o infinitate de tipuri de oameni care mă enervează dar, în acest moment înghețat există doar două.

Urăsc oamenii care povestesc ce bine s-au distrat ei cînd erau beți și sparți. În general poveștile sunt mult mai puțin interesante decît în capul lor: au futut o tipă cu 15% mai urâtă decât pragul maxim de urâțenie atins pe uscat. S-au certat cu alt tip beat. S-au pișat la un copac și au uitat să-și dea chiloții jos. Lucruri care sunt interesante doar atunci. E ok să te îmbeți. E ok să fumezi o maraciucă la micul dejun și să stingi mucul de celulita celei mai sinistre tipe care ți-a trecut printre coaie. E ok să fii tâmpit. E uman, e relaxant. Dar ca să povestești genul ăsta de aventuri cu un zâmbet superior pe muie, ca și cum din ele pari “super fun” nu “vag penibil” trebuie să-ți lipsească simțul rușinii și să fii un pulete de 14 ani, la primul floc și a doua bere.

10% din poveștile de torpilare ale oamenilor realmente sunt destul de interesante încât merită povesite. 40% sunt mișto doar dacă erai acolo când s-a întâmplat ce s-a întâmplat și restul sunt niște căcaturi. Și există o categorie de oameni proști care nu au absolut nimic de povestit mai intereseant decât povești cu bețivăneală și drogangeală. E trist, coaie, dacă doar spart faci lucruri moderat interesante. Dacă în rest nu ai nimic de zis. Ești un căcat cu ochi.
Al doilea tip de oameni care mă enervează sunt căcații care au ieșit și ei din țară o dată, de zece ori și la orice se întâmplă în jurul lor simt nevoia să facă constatări plate despre diferențele dintre ce se întâmplă acum și cum s-ar fi desfășurat lucrurile în Patagonia, unde a fost el vara trecută cu gagică-sa. Diferențe din care nu se subliniază nimic interesant, util sau relevant. Doar că tipul a ars-o prin alte țări și ține să ne amintească chestia asta.

-Ete bă, a plouat și s-a umplut trotuarul de melci.
-Când am fost la mine la țară la Oxford anul trecut, după ploaie nu apărea nici un melc. Cred că nu au ăia la Oxford melci. Anul ăsta mă mai duc o dată să văd dacă au melci acolo.

Coae, pune un șnur în jurul gâtului, leagă-l de calorifer și sari pe geam. Serios. Mare căcat, ai ieșit din țară. Știm, ne-ai mai zis. Nu ai ajuns la un nivel superior al umanității că te-ai scobit în nas la Las Vegas. Și dacă ne interesează dacă acolo căcatul se mănâncă cu altă mână, te întrebăm, nu trebuie să te bagi tu în seamă.

Reclame
Categorii:de la Cristi
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: